Om LawnMate

Vi sælger kun 1 produkt - all you need!

Lawnmate er et specialudviklet værktøj til dig der ønsker at sprede topdressing eller plænedress i haven med det perfekte resultat. Når du spreder topdressing i haven gør du det som oftest med det formål at udjævne huller eller lunker i din plæne som er forårsaget af vind og vejr, eller fremmede dyr i haven. For at sikre optimal fordeling af topdressingen er det vigtige, at du bruger det rigtige stykke værktøj.

LawnMate - den idelle spreder til topdressing der sikrer et 100 % lige resultat

LawnMate gør det enkelt og let for dig at sprede din topdressing og sørger samtidig for, at hullerne ikke får for meget topdressing, eller for lidt topdressing. Vi har brugt lang tid på at udvikle den perfekte udformning af LawnMate - og du kan være sikker på at du får et 100 % kvalitetsprodukt i hånden. 

Fremstillet i Danmark - af rustfri stål

LawnMate er fremstillet i Danmark på avancerede læserskærere og automatiske bukkemaskiner. Det sikrer dig et produkt i topklasse, da alle udskæringer, buk og svejsninger sker med tusindedeles præcision i et topmoderne skæreanlæg. 

Hvis vi bryster os af, at LawnMate kan hjælpe med at gøre din plæne 100 % lige, så er det også nødvendigt at vores værktøj er det!