Ofte stillede spørgsmål

Hvad følger med min LawnMate?


LawnMate leveres med alt hvad du behøver af beslag og skruer, det eneste du skal gøre er at montere et regulært træskaft eller lignende. Vi anbefaler 26-28 mm i diameter. Disse kan købe i de fleste assorterede byggemarkeder for ca 30-50,-kr.

Hvor hurtigt modtager jeg min LawnMate?

GLS og PostNord afhenter pakker hver eneste dag mandag til fredag og vi sender oftest helt frem til kl. 16:00. Vi regner altid med 1-2 dages leveringstid. En ting er sikkert, vi pakker alle ordrer, hver dag!

Hvem står bag LawnMate?

LawnMate er startet af en 100 % inkarneret plæneentusiast. Jeg var træt af kun at se alle de amerikanske YouTubere have det lækre udstyr - så derfor besluttede jeg mig for at få produceret nogle prototyper - og det endte så med den endelige version af LawnMate. LawnMate er ikke noget verdensfirma, men vi leverer lynhurtigt - og kvaliteten er i top!

Hvad er LawnMate fremstillet af?

LawnMate er fremstillet til at kunne klare det danske vejr. Den er nemlig fremstillet af 100 % rustfri stål af højeste kvalitet. Derudover fremstiller jeg LawnMate på en automatiseret robotlaser og bukker der sikrer et 100 % ensartet resultat hver eneste gang.

Kan jeg leve uden en LawnMate? 

Det er jeg faktisk ikke så sikker på, at du kan. LawnMate gør det vi alle drømmer om - den hjælper dig med at rette plænen 100 % ud med topdressing. Du har sikkert allerede brugt mange tusinde kroner på din plæne til gødning, frø og topdress - hvorfor så spare på redskaberne? Du maler jo heller ikke en væg med en dyr maling med en karklud :-)